Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سرهنگ پاسدار ناصر چاوشی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران مسأله محوری و پیامدمحوری را ۲ راهبرد فعالیت‌های اجتماعی بسیج دانست و گفت: طرح‌های اجتماعی بسیج مبتنی بر رصد و برآوردهای آسیب‌های اجتماعی و شناسایی مسایل دارای اولویت اجرا می‌شود و از سوی دیگر لازم است این طرح‌ها پیامد و نتایج ملموس داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کاهش اعتیاد، افزایش ازدواج، فرهنگ‌سازی در خصوص افزایش جمعیت، کاهش طلاق و تحکیم بنیان خانواده، حاشیه نشینی، ایجاد شور و نشاط اجتماعی و امید آفرینی و مبارزه با ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله بی‌حجابی از جمله مسایل دارای اولویت در حوزه اجتماعی هستند.
مسئول اجتماعی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان خاطرنشان کرد: در همین راستا طرح‌های کرامت از سال گذشته در ۱۰۴ محله با جمعیتی حدود ۹۵۰ هزار نفر که عمدتا در حاشیه شهر ساکن هستند اجرا می‌شود و از این تعداد ۲۲ محله در حاشیه شهر اصفهان قرار دارند.
وی ادامه داد: طرح‌های کرامت در پنج عرصه فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و درمان، ایجاد اشتغال پایدار، عمران و سازندگی و امنیت مردم پایه دنبال می‌شود.
چاوشی به برنامه‌های بسیج در حوزه ازدواج، جمعیت و تحکیم بنیان خانواده اشاره کرد و گفت : در این راستا دومین طرح ازدواج آسان در خصوص فرهنگ سازی و تسهیل ازدواج آسان با هدف کمک به افزایش کمی و کیفی ازدواج‌ها و فرهنگ سازی برای ازدواج آسان در سطح استان در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه نباید ازدواج هیچ زوجی به خاطر جهیزیه به تاخیر افتاد، افزود: در همین راستا طرح جهیزیه از سال ۹۸ در راستای ترویج فرهنگ ازدواج آسان در دستور کار قرار گرفته و در این مدت یک هزار ۶۵۰ سری جهیزیه با ۲۰ قلم کالای اساسی تولید داخل و در سطح استان توزیع شد و افراد با داشتن عقدنامه و تایید نیاز از سوی دستگاه‌های مسوول، فارغ از  اینکه فرد عضو بسیج باشد یا نباشد، امکان استفاده از این خدمات را داراست.
مسئول اجتماعی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان اظهار کرد: فعالیت شبکه مشاوران و کلینیک‌های خانواده از سال گذشته آغاز شده است و پنج کلینیک خانواده در شهرهای اصفهان، کاشان، لنجان، برخوار و شاهین شهر مشغول به ارایه خدمات مشاوره‌ای و کارگاهی در خصوص روابط زوجین، روابط فرزندان، پیشگیری از اعتیاد، تسهیل ازدواج و تحکیم بنیان خانواده هستند.
وی به طرح‌های بهداشتی و درمانی بسیج استان اشاره کرد و گفت:  ارایه خدمات بهداشتی درمانی در قالب طرح «لبخند کرامت» از ابتدای تیرماه و دهه کرامت در ۳۰ نقطه و محلات کرامت آغاز شده و تا ۱۱ شهریورماه به مدت ۷۰ روز ادامه خواهد داشت.
چاوشی اضافه کرد: در قالب این طرح‌ با بهره‌گیری از ظرفیت های جهادی و پزشکان استان انواع خدمات دندانپزشکی، مشاوره تحصیلی و خانواده، روانشناسی، مامایی، کودکان، بازی‌های بومی محلی، جشن‌ها و مسابقه‌های مناسبتی، آرایشگری ویژه برادران، آموزش دوخت چادر ویژه زنان در این مناطق ارایه می‌شود.
وی با اشاره به بازخورد خوب این طرح‌ها تصریح کرد: استقبال مردم از طرح‌ها به گونه‌ای است که در برخی مواقع ۷۰۰ نفر در یک روز خدمات دریافت کرده‌اند یا ۲۰۰ نفر در یک روز از خدمات دندانپزشکی استفاده کرده‌اند و امیدواریم در نیمه دوم سال، بخش دوم طرح اجرا شود.
مسئول اجتماعی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان با بیان اینکه نیروی انسانی مورد نیاز این طرح به صورت جهادی و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بسیجیان و نیروهای جهادی استان تامین می‌شود، افزود: مواد اولیه طرح نیز با همکاری بسیج، خیرین و پزشکان استان تامین می‌شود و مردم هیچ هزینه‌ای بابت این خدمات پرداخت نمی‌کنند، البته همکاری دستگاه‌های مسوول از جمله دانشگاه علوم پزشکی در تامین امکانات از قبیل یونیت‌های دندانپزشکی افزایش کمی و کیفی خدمات موثر است.
وی با اشاره به خدمات بسیج در حوزه مقابله و کاهش اعتیاد به مواد مخدر، اظهار کرد: در همین راستا اردوگاه کرامت ماده ۱۶ مبارکه با ظرفیت ۲۵۰ نفر از مرداد ۱۳۹۹ با هدف بازپروری معتادان متجاهر راه‌اندازی شد.
چاوشی گفت: معتادان متجاهر در این مراکز طرف مدت ۳ تا ۶ ماه غربالگری، سم‌زدایی، توان افزایی، مهارت آموزی را دنبال می‌کنند و همزمان طرح صیانت و ارتباطات خانواده‌ تا به منظور پیوند زدن با خانواده، جامعه‌پذیری، خانواده‌پذیری انجام می‌شود و پس از بازیابی جسمی و روحی به کانون جامعه باز می‌گردند.
وی با بیان اینکه این مرکز ویژه آقایان است گفت: تا کنون یک هزار و ۲۲۶ نفر از خدمات مرکز بهره گرفته‌اند و ۳۰۰ نفر در صف انتظار قرار دارند و افزون بر این با توجه به اینکه برخی معتادان متجاهر زن در جامعه هستند، هیچ مرکزی برای نگهداری آنها وجود ندارد و لازم است دستگاه‌های مسوول در این زمینه تمهیدات لازم را پیش‌بینی کنند.
مسئول اجتماعی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان به برنامه‌های بسیج در حوزه عفاف و حجاب و برخی ناهنجاری‌های اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: عده‌ای اندک ولی به صورت سازمان یافته و اقدامات رسانه‌ای با عقبه جریانات وابسته به بیگانگان در صدد قبح‌زدایی در خصوص پوشش و حجاب و عفاف دارند و مردم شهید پرور استان به این امر راضی نیستند.
وی اضافه کرد: در همین راستا طرح افزایش نظارت اجتماعی و مطالبه‌گری با تشکیل ۲۰۰ گروه تذکر لسانی در قالب تفاهم نامه بسیج فرمانده انتظامی و دادگستری استان دنبال می‌شود.
چاوشی تاکید کرد: هدف اقدامات ایجابی، اقناعی و فرهنگی از فروردین امسال دنبال شده است و این گروه‌ها با اقدامات ایجابی از جمله تبیین فلسفه حجاب، دعوت افراد به حجاب از طریق دادن هدیه‌های فرهنگی و گفتگوهای دوستانه در صدد نهادینه کردن حجاب در جامعه هستند.
وی به بخش دیگری از برنامه بسیج در حوزه حجاب و عفاف اشاره و تصریح کرد: ۲۶ دستگاه متولی حجاب و عفاف هستند؛ ولی متاسفانه برخی به وظایف قانونی خود عمل نمی‌کنند و لازم است مطالبه‌گری مردم از این دستگاه‌ها دنبال شود که در این حوزه نیز بسیج وارد عمل شده است.
مسئول اجتماعی سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های سازمانهای مردم‌نهاد حمایت از تلاش‌های این تشکل‌ها در راستای تحقق اهداف نظام اسلامی و ارتقای شاخص‌های اجتماعی از دیگر رویکردهای اجتماعی سپاه استان است که پیش‌از این وجود داشته و گسترش داده خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین ایجاد پلی ارتباطی برای تقویت تعامل بین دستگاه‌های رسمی، تشکل‌های مردمی و هم‌افزا کردن ادارات و سازمان‌ها در راستای اهداف نظام اسلامی و اثر بخشی بیشتر در سطح جامعه از دیمر رویکردهای اجتماعی سپاه استان اصفهان است.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی اصفهان سازمان بسیج مستضعفان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اصفهان سازمان بسیج مستضعفان آسیب های اجتماعی اصفهان سازمان بسیج مستضعفان همین راستا استان اصفهان بسیج در حوزه ازدواج آسان دستگاه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند

 



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی روز یکشنبه در نشست ستاد برگزاری رویداد آموزشی- تعاملی یکصدا ایران در مشهد که با حضور نمایندگانی از شهرداری مشهد، کانون های فرهنگی و هنری مساجد و دفتر تحول اجتماعی قرارگاه خراسان رضوی برگزار شد گفت: این مناطق شامل رسالت، التیمور، پور سینا، مهرآباد، دهرود و محله سیس‌آباد از حاشیه شهر مشهد است.

محمد حسین زاده با تأکید بر لزوم توجه ویژه به استعدادیابی و پرورش استعدادها در منطقه حاشیه نشین شهر افزود: سطح نابسامان اقتصاد در حاشیه شهرهای بزرگ، نمی تواند مؤید فقر اذهان خلاق و کاوشگر در آن منطقه باشد، چه بسا استعدادهای درخشانی که از همین حاشیه به مدارج بالا دست یافته اند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: بسیاری از رویدادهای فرهنگی و هنری را می توان از این مناطق آغاز کرد تا شاید خروجی فعالیت های فرهنگی و هنری بتواند زمینه ایجاد شرایط لازم برای رشد اقتصادی را نیز فراهم آورد، چنانکه در منطقه «گلشهر» به همت ساکنان آن و توجه دستگاه های فرهنگی تاکنون رویدادهای فرهنگی و هنری مختلفی رقم زده شده که زمینه سایر فعالیتهای اقتصادی را فراهم آورده است.

حسین زاده افزود: مقطعی بودن برنامه ریزی ها برای آموزش و فعالیت های فرهنگی و هنری در حاشیه شهرها می تواند نتیجه معکوس داده و به آسیب زیان بارتری تبدیل شود.

او گفت: در رویداد یکصدا ایران برای نخستین بار در کشور به دنبال این هستیم که ارتباط بلندمدتی میان هنرمندان و تشکلهای مردم نهاد حاشیه شهر ایجاد کنیم، در این راستا دفاتر تسهیل گری و کانون های فرهنگی و هنری مساجد در محله ها باید با اطلاع رسانی پویا در مسیر ترغیب و تشویق نوجوانان و جوانان این مناطق به حضور در این رویداد اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: رویداد یکصدا ایران با محورهای موضوعی هویت و سبک زندگی اسلامی- ایرانی، امید آفرینی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ایجاد شور اجتماعی و مشارکت های مردمی، تحکیم بنیان خانواده، همبستگی و انسجام اجتماعی در ۶ محله از محلات حاشیه شهر مشهد در اردیبهشت امسال برگزار خواهد شد.

 
 

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • تجلیل از مربیان عقیدتی و هادیان سیاسی بسیج در بندرعباس
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • برنامه «اطعام رضوی» در استان سمنان اجرا می‌شود
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند